Blichfeldts Galleri

Jeg er uddannet reklametegner fra Kunsthåndværkerskolen og har malet de sidste ca. 20 år . Jeg har malet akryl, men er de sidste par år blevet bidt af akvarellens mange muligheder, og den fortolkning man kan lægge i motivet.

Jeg føler mig hjemme med akvarellen, vi arbejder godt sammen, tempoet er højt, og jeg blæser højt og flot på fasttømrede akvarelteknikker, og gør som jeg plejer, MyWay.

Jeg har altid været tiltrukket af motiver med det forfald et langt liv giver, enten det er mennesker, huse eller biler, bliver jeg tændt af det smukke, det brugte, det levede.

Jeg har været 15 gange på censurerede udstillinger, og taget mange kurser på Kunsthøjskoler, samt akvarelkurser hos hos Marianne Gross.

Kunsthistoriker Tom Jørgensen skrev en gang om mine billeder:

I sin udtryksform går Jane sine egne veje. Hun bevæger sig gennem vidt forskellige motiver, stemninger, teknikker og materialer. Uddannelsen på Kunsthåndværkerskolen  danner det solide ubevidste  fundament for hendes sikre sans for gengivelse af et langt livs erfaringer og oplevelser, både de lyse og de mørke.

Medlem af Gribskovmalerne.dk